Over ons

Oude Nijhuis Automobielen

Is een bedrijf wat al meer dan 26-Jaar voor zichzelf opereert in de Automobielbranche, naast de in en verkoop van Automobielen, zijn wij tevens dienst gaan verlenen voor de import van automobielen en Campers vanuit een ander land.
Wij voeren voor bedrijven en particulieren auto’s en Campers in, en verzorgen het hele traject van aankoop tot en met aflevering bij de klant voor de deur. Zoals vervoer van uit het land van herkomst, RDW keuring, aangifte BPM bij de Douane, Kentekenplaten, kentekentenaamstelling, en diversen.

Oude Nijhuis Electric Mobility Twente

Is een vrij jonge onderneming, die wij vanaf 11-2011 zijn gestart.
Op deze datum zijn wij namelijk Dealer geworden van “GOVECS” elektrische scooters, voor geheel N.O. Twente en Twenterand. GOVECS elektrische scooter zijn ontwikkeld in Duitsland, gestileerd in Italië en maken gebruik van de nieuwste Duitse en Amerikaanse technologie.
“GOVECS” scooters zijn geen omgebouwde benzinemodellen, maar vanaf eerste pennenstreek als specifieke elektrische scooter ontworpen. En dat betekent dat zowel bij frame, vering als remmen rekening is gehouden met het hogere gewicht, waardoor de scooter goed in ballans is en optimaal wendbaar.

 

 

 

 

 

 

Infracom © 2013